Vacature: Secretaris Toetsingscommissie Vangnet Participatiewet

Voor de Toetsingscommissie (TC) van het vangnet van de Participatiewet zoekt het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) een secretaris. Een dynamische functie waarin je vanuit Den Haag sturing geeft aan het realiseren van de taken van de TC, nauw samenwerkt met gemeenten en als inhoudelijk sparringpartner fungeert voor SZW, de Vereniging van Nederlandse Gemeenten en Divosa. Zo draag je direct en indirect bij aan een sociaal stabiele samenleving.

Uren per week 32 – 36
Salarisniveau schaal 13
Dienstverband arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
Reageren voor 25 oktober

Bekijk voor meer informatie de volgende website: https://www.werkenvoornederland.nl/vacatures/secretaris-toetsingscommissie-vangnet-participatiewet-SZW-2021-0274